Team

Lees alles over het team van Pure Hair & Beauty.

Pure_Hair_&_Beauty-13.jpg

Joanne

Mijn naam is Joanne Nienhuis, 30 jaar en woonachtig in Groenlo. Met meer dan 14 jaar ervaring in de kappersbranche was het tijd voor een nieuwe stap. Het is altijd al een droom van mij geweest om mijn eigen kapsalon te openen. Met trots kan ik zeggen dat deze droom werkelijkheid is geworden! 

Persoonlijke aandacht en professioneel advies staan bij mij in de salon voorop. Het combineren van jouw wensen met onze vakkennis zal ervoor zorgen dat jij tevreden de salon zult verlaten. Alle leeftijden zijn welkom in onze salon, je bent van harte welkom voor een gezellig praatje, een fijn moment voor jezelf of een professioneel haaradvies.

Bij Pure Hair & Beauty staan jouw wensen en het eindresultaat voorop!

Pure_Hair_&_Beauty-6.jpg

Marleen

Ik ben Marleen Kruip-Selten uit Groenlo. 
Ik werk al 22 jaar als kapster. Misschien een bekend gezicht voor velen. 

Ik ben getrouwd met Martin en moeder van 2 lieve kids. Sporten is ook een grote hobby van mij.

Het kappersvak is mijn passie. Door een passend advies en te luisteren naar jouw wensen geef ik jou het gewenste eindresultaat.  Ik houd van uitdaging en pak deze graag aan! Jouw haar is bij mij in goede handen.

Pure_Hair_&_Beauty-9.jpg

Annika

Ik ben Annika Doornberg 21 jaar oud en ik woon in Groenlo. Ik werk nu 5 jaar in het kappersvak en sinds kort ook in de schoonheidssalon. Ik ben nu 4 jaar een bekend gezicht bij Pure hair & beauty, doorgegroeid van stagiaire naar fulltime medewerker.

Je zult mij zowel zien in de kapsalon als in de schoonheidssalon. Een veel gestelde vraag is dan ook altijd welk vak ik het leukste vind. Mijn antwoord daarop is dan altijd dat ik juist de afwisseling van de rust en ontspanning in de schoonheidssalon naar de gezelligheid in de kapsalon het leukst vind.

Ik voer mijn werk dan ook uit met veel passie en enthousiasme. Een mooi resultaat en een tevreden klant is wat mijn werk zo leuk maakt.

Pure_Hair_&_Beauty-7.jpg

Nicole

51 jaar en woonachtig in Groenlo en moeder van twee geweldige kinderen.

Ik ben schoonheidsspecialiste, pedicure, visagiste en kleuranaliste.

Met ruim 25 jaar ervaring in deze branche, heb ik erg veel kennis opgedaan, deze kennis deel ik dan ook graag met mijn jullie.

Mijn grote passie is het bieden van het complete plaatje. Om mensen niet alleen van buiten, maar ook van binnen te laten stralen.

arrow_upward