Schoonheidssalon

Merken

OOLABOO Huidverbetering

Oolaboo is een beauty merk van Nederlandse bodem en staat voor nutricosmedicals. De huidverbeterende producten (cosmeceuticals) zijn samengesteld met bio-actieve werkstoffen in hoge concentraties. Deze producten zijn 100% vrij van schadelijke stoffen zoals: parabenen, minerale oliën, siliconen en sulfaten en bevatten alleen ingrediënten die onze huid kan absorberen.

Dankzij de natuurlijke en bio-actieve ingrediënten staat Oolaboo voor huidverbetering van het hoogste niveau! 
 

LOOkX

Dit van oorsprong Nederlandse merk is grenzeloos goed. LOOkX bestaat uit een lijn mooie, beschermende, verbeterende en anti-ageing producten. De producten bevatten geen schadelijke ingrediënten, zijn huidvriendelijk en zijn niet op dieren getest. Het merk bevat het keurmerk ECOCERT. Wij maken gebruik van LOOkX Skin Care en LOOkX Make Up.
 

LOOkX Skin Care

LOOkX Skin Care verwent je huid. Het merk is uniek in haar hoge percentages werkstoffen, waaronder plantaardige stamcellen. Deze zorgen ervoor dat er echte veranderingen plaats gaan vinden in jouw huid.
 

LOOkX Make Up

LOOkX Make Up is een huidverzorgende make-up, die de werking van LOOkX Skin Care-producten juist versterkt. Het product zorgt ervoor dat jouw poriën niet verstoppen, wat zonde is na een heerlijke gezichtsbehandeling.

Tarieven - Gezichtsbehandelingen
Tarieven - Lichaamsbehandelingen
Tarieven - Supplementen
arrow_upward