Geen dia's ingevoerd.

Ontharen

Onze Diode triple ice laser

De Diode Triple ICE Laser is verreweg één van de meest geavanceerde laser-ontharingsapparaten. Waar de meeste andere vergelijkbare laser-ontharingsapparaten alleen op 808nm golflengte werken, werkt de Triple ICE laser maar liefst op 3 golflengten: 755nm, 808nm en 1064nm. Hiermee is dit apparaat bijzonder effectief en voor vrijwel elke huid- en haartype geschikt!

De laser beschikt over een verkoelde ice kop, welke koelt tot -18 graden. Hierdoor voel je zo goed als niets tijdens de behandeling. Oftewel: een vrijwel pijnloze ontharingsbehandeling met een definitief resultaat!

Het aantal laser ontharingsbehandelingen varieert per persoon. Maar is ook erg afhankelijk van de te behandelen plek. Er kunnen tussen de 5 en 8 behandelingen nodig zijn voor het maximaal te behalen resultaat. 

 

Wat zijn de verschillen tussen IPL en laserontharing?

IPL:

Het resultaat is tijdelijk. Je bent wel van je haargroei af, maar na een tijdje zullen de haartjes wel weer terug komen. De haarzakjes worden namelijk verlamd, ipv definitief vernietigd.

 

Laser ontharing:

Het resultaat is blijvend. De haarzakjes worden vernietigd waardoor de haartjes definitief weg zullen blijven.

De laser werkt selectiever waardoor alleen het haarzakje behandeld wordt. Bij IPL wordt er minder selectief gewerkt waardoor het licht ook naar andere plekken verloren gaat en dus minder effectief werkt. De laser gaat dieper de huid in waardoor het haarzakje daadwerkelijk uitgeschakeld wordt.

 

De behandeling

Voor de behandeling

Voor de behandeling is het belangrijk om het te behandelen gebied zes weken uit de zon en/of zonnebank te houden. Tevens mag je de haren drie weken van tevoren niet epileren, harsen of waxen. Dit omdat de haren aanwezig moeten zijn voor een effectieve behandeling.

Wel mag je de haren in de weken voor de behandeling blijven scheren, maar deze dienen tijdens het intakegesprek wel zichtbaar te zijn.

Tijdens het intakegesprek zullen we de haren beoordelen op kleur, dikte en hoeveelheid. Zodat we tijdens de behandeling met de juiste instellingen kunnen werken.

 

Na de behandeling

Op de dag van de behandeling kan de huid rood zijn en warm aanvoelen. Je mag op dat moment de huid koelen en/of hydrateren.

Na een aantal dagen zal een deel van de haren uitvallen en het andere deel dunner en lichter terugkomen.

Per behandeling is het percentage haren dan ook kleiner dat terugkomt.

Het te behandelen gebied dient zes weken uit de zon/zonnebank te blijven om aanmaak van pigment te voorkomen.

Bekijk behandelingen
arrow_upward