Haarvlies

Dermapen

Pure Hair & Beauty biedt haar stimulerende behandelingen door middel van een Dermapen. Door een haar stimulerend serum dieper in de huid te masseren geef je slapende haarzakjes een nieuwe kans om te groeien.


Hoe gaat een behandeling?

Door middel van een Dermapen worden er minuscule gaatjes in de huid gemaakt, waardoor de Hair Treatment (een vloeistof) beter kan worden opgenomen in de hoofdhuid. Op deze manier wordt de doorbloeding beter, wat resulteer in een gezondere hoofdhuid. De combinatie van de Hair Treatment-vloeistof en een betere doorbloeding resulteer in het remmen van de haaruitval en het stimuleren van nieuwe haargroei.

Hair Treatment bevat natuurlijke hyaluronzuur en een biorevitalisatievloeistof. Deze vloeistof bestaat uit actieve ingrediënten die haarfollikels voeden en reactiveren. Deze actieve ingrediënten zijn aminozuren, peptiden, vitaminen en antioxidanten.

Hoeveel behandeling zijn er nodig?

Voor mannen bestaat een behandelplan uit zes verschillende sessies, voor vrouwen uit acht. De behandelingen worden om de week uitgevoerd, op de plek waar de haaruitval plaatsvindt. Tussendoor is verzorging middels onze producten aanbevolen. Bij bijzondere situaties kunnen meerdere behandelingen nodig zijn.
Het resultaat onderhouden of zelfs verbeteren kan door iedere zes tot acht weken een behandeling te ondergaan of de kuur te herhalen naar zes tot acht maanden.


Hoe kan ik het resultaat zelf ondersteunen?

Om de behandeling te stimuleren adviseren wij verzorgingsproducten. Voor maximaal resultaat is het aan te raden om dit advies op te volgen.


Plan je afspraak

Wil je meer weten of een afspraak inplannen? Neem contact met ons op en plan een vrijblijvend adviesgesprek is. Je hebt geen verwijzing van een huisarts of dermatoloog nodig.

 

Tarieven
  • 45 minuten € 85
  • 75 minuten € 120
arrow_upward